مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان

مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان از وبسایت immigration دریافت و به همراه لینک مستقیم مطلب در سایت مرجع نمایش داده شده است. خواهشمندیم در صورتیکه مطالب منتشر شده دارای محتوای نامناسب و یا مجرماه میباشد بر روی گزینه حذف کلیک نمائید.

مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان


مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان و شرایط 2018 مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان و قوانین 2017 مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان چیست ، در این مقاله در مورد مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان و نیز شرایط تحصیل پزشکی در آلمان و سایر رشته ها در این کشور صحبت میشود. همچنین قوانین مهاجرت تحصیلی آلمان و هزینه ی تحصیل در آلمان به طور کامل تشریح شده است. در مهاجرت به آلمان ، طرق گوناگونی وجود دارد ، که تحصیل در آلمان ، یکی از انواع آن است. افراد بسیاری تمایل به مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان که یک کشور صنعتی و بزرگ میباشد دارند. مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان ،  منوط به دارا بودن شرایطی است، که در ذیل به آن اشاره می نماییم .سوال بسیاری از دوستان اینست که آیا مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان، منجر به اخذ اقامت در این کشور می شود ؟ متقاضیان در چه مقاطعی می توانند ، اقدام به اخذ پذیرش و مهاجرت از طریق تحصیل به کشور آلمان شوند؟ شرایط اخذ پذیرش در های رایگان آلمان چیست؟ آیا جهت قبولی در  های رایگان آلمان ، نیاز به ارائه مدرک زبان می باشد ؟


پنج دلیل تحصیل در کشور آلمان 


آموزش و تعلیم با کیفیت بالا در  های رایگان آلمان


دوره های بین المللی جذاب برای دانشجویان در  های آلمان


هزینه های پایین مهاجرت تحصیلی به آلمان


چشم انداز شغلی خوب پس از تحصیل در های آلمان


کیفیت زندگی


germanyyy مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان


مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان و آموزش و تعلیم با کیفیت بالا


لازم به ذکر است که ؛ حدودا تعداد 400 در کشور آلمان ، فرصت های عالی جهت آموزش و یادگیری ارائه می دهند. مجله آموزشی انگلیسی تایمز ، در میان دویست برتر دنیا ، رتبه 11 را به های آلمان اختصاص داده است و دانشجویان بین المللی که در  های رایگان آلمان تحصیل نموده اند ، به های این کشور رای داده اند . در یک سر شماری در سال 2012 ، حدود 85% از دانشجویان اظهار داشتند که از کیفیت و سطح آموزش رضایت داشتند و همچنین بیش از 90% از دانشجویان به استاندارد  های رایگان آلمان و کیفیت و کمیت بالای آموزشی های آلمان رای دادند.


مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان و دوره های بین المللی جذاب برای دانشجویان


های آلمان تعداد زیادی از رشته ها در تمامی مقاطع مختلف تحصیلی ، اعم از کارشناسی ، کارشناسی ارشد و ی را با هدف بین المللی ، به دانشجویان ارائه می دهد و دانشجویان می توانند ، با توجه به و قابل دسترس بودن آن ، دوره های فوق را به زبان  آلمان ، انگلیسی و یا فرانسه سپری نمایند بنابراین موضوع تحصیل ی در آلمان و شرایط تحصیل ی در آلمانو نیز باید بررسی شود تا از این امکان بتوان بهره برد. .


مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان و هزینه پایین


برخلاف ، بسیاری از کشورهای دیگر دنیا ، هیچ شهریه ایی بابت ثبت نام مدرک کارشناسی از دانشجویان ، در های تی آلمان اخذ نمی گردد . سال تحصیلی در  های رایگان آلمان ، به دو ترم منقسم می گردد. از آنجا که از شروع ترم زمستان سال 2015 و 2014 دانشجویان از پرداخت شهریه معاف می باشند و صرفا تنها یک ترم هزینه بایستی پرداخت گردد. بعبارتی های آلمان از هزینه بسیار پایینی برخوردار است.


همچنین دانشجویان می توانند ، با هزینه حدودا هشتصد یورو در ماه ، هزینه، زندگی خود را بگذرانند و می توانند این هزینه را از طریق دارا بودن حرفه و یا شغلی در این کشور جبران نمایند. همچنین یکی دیگر از راه های کمک هزینه های تحصیل در های آلمان استفاده از بورس تحصیلی nd   می باشد ، که در کاهش هزینه تحصیلی در کشور آلمان کمک خواهد کرد. بنابراین هزینه های زندگی و تحصیل در کشور آلمان ، با توجه به نوع زندگی متفاوت است


برخی از مخارج در آلمان : 1? هزینه مسکن در المان به نسبت به نوع و مکان  حدودا ، 150 تا 300 یورو می باشد. 2?هزینه بیمه سالیانه 75 یورو است . 3?مایحتاج زندگی حدود 400 یورو  4?هزینه رفت و آمد در کشور آلمان با دارا بودن ، بلیط شش ماهه حدود 155 تا 200 یورو است.


مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان و چشم انداز شغلی خوب


تحصیل در های رایگان آلمانی ، نخستین گام پیش به سوی آینده ایی شغلی و حرفه ایی در کشور آلمان می باشد . از آنجا که شرکتهای آلمانی به دنبال جذب نیرو ، پس از تحصیل در آلماندر رشته هایی همچون ی ، علوم زیستی ، پزشکی و فن آوری اطلاعات می باشد.


از مزایای دیگری که تحصیل رایگان در آلمان دارد ، اخذ حقوق می باشد که بسته به عوامل مختلف همچون نیاز جامعه به کار ، شرایط کار ، تجربه حرفه ایی متفاوت می باشد. فارغ حصیلان رشته های فنی ، ی ، ریاضیات و فن آوری اطلاعات  ، از آینده شغلی و میانگین درامد بالاتری در کشور آلمان نسبت به سایر رشته های دیگر قرار گرفته اند.


مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان و کیفیت زندگی


کیفیت زندگی در کشور آلمان بسیار بالا و عالی می باشد. کشور آلمان بسیار امن ، با استاندارد بالای زندگی ، فرهنگ و تاریخ غنی می باشد. این کشور همچنین دارای یک زیر ساخت بسیار عالی و فرصت های بسیار عالی جهت تفریح و سرگرمی دارد.


در های کشور آلمان شما می توانید غیر از مطالعه ، فعالیت های بیشتری انجام دهید ، از جمله ، رفتن به باشگاه ورزشی ، انجام فعالیت های و اجتماعی ، رفتن به کلوپ های شبانه و تائتر و… .


مراکز آموزشی و تحصیلی در آلمان


1? های رایگلن آلمان


2? های آموزشی عالی فنی و حرفه ایی در کشور آلمان


3? هایی که در زمینه سینما ، و هنر خدمات آموزشی در کشور آلمان ارائه می دهند.


رشته های تحصیلی ارائه شده در های آلمان


حقوق


پزشکی و پیراپزشکی


علوم انسانی


علوم طبیعی


حسابداری


ی مکانیک


ی برق


ریاضیات


ی صنایع


علوم بهداشت و ….


لازم به ذکر است که در  های رایگان آلمان ، دانشجویان می توانند اقدام به ادامه تحصیل در مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و ی نمایند.


در های آموزشی حرفه ایی ، دانشجویان به صورت تخصصی و حرفه ایی تر ، به تحصیل می پردازند و به جنبه کاربردی تحصیلی نسبت به جنبه کاربردی بیشتر پرداخته می شود.


در های ارائه دهنده خدمات آموزشی ، هنر ، موسیقی و ؛ می توان گفت که بیش از 58 در آلمان رشته های هنری ، در زمینه موسیقی ، هنر ، ، سینما ، گرافیک و ….. خدمات ارائه می دهند .


مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در کشور آلمان


پاسپورت معتبر متقاضی


اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از های آلمان


گواهی تائید شده و ترجمه شده سه سال پایانی دوره متوسطه


گواهی تائید شده و ترجمه شده دوره پیش ی


گواهی تائید شده و ترجمه شده دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد


فرم تکمیل شده درخواست ویزا


پذیرش تحصیلی متقاضی


ع رنگی پاسپورتی متقاضی


دو کپی تائید شده شناسنامه


گواهی تمکن مالی متقاضی به مبلغ حدود ده هزار یورو


در صورت وجود رزومه شغلی ، مدارک و سوابق تائید شده آن ارائه گردد


پرداخت هزینه صدور ویزا و یا روادید


متقاضیان جهت ادامه تحصیل در های المان به زبان انگلیسی ، بایستی ابتدا در یکی از  های رایگان آلمان اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی نمایند و متعاقب ان از طریق سفارت ، اقدام به اخذ ویزا دانشجویی نمایند ، در اینجا لازم به ذکر است که انی اقدام به اخذ ویزای توریستی آلمان را می نمایند ، نمی توانند ویزای توریستی خود را به ویزای تحصیلی نمایند ، چراکه مدارک ویزای توریستی با مدارک ویزای تحصیلی ، جهت ارائه به سفارت متفاوت می باشد.


کلیه دانشجویان در کشور آلمان به صورت نیمه وقت و یا پارت تایم حدود 20 ساعت اجازه کار دارند که مجموع آن در سال حدود 960 ساعت در سال است.


در صورتی که تمایل به مهاجرت به آلمان و تحصیل در آلمان و  ادامه تحصیل در آلمان به زبان انگیلسی برای خود و یا فرزندانتان و یا مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان را دارید ،  با موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمائید و شرایط خود را برای ما بیان نمائید تا با توجه به شرایط شما ، کارشناسان و وکلای ما بهترین گزینه را به شما پیشنهاد نمایند.


اطلاعات

  • منبع:
  • مطالب مشابه: مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان
  • کلمات کلیدی: دانشگاه ,تحصيل ,طريق ,تحصيلي ,دانشجويان ,هزينه ,طريق تحصيل ,ويزاي تحصيلي ,دارا بودن ,ويزاي توريستي ,مدارک ويزاي